ScanWorks Oy osti Helsingin Aluepurkaus Oy:n

Admin on 12/04/2023

ScanWorks Oy ja Turun Aluekierrätys Oy ovat 5.4.2023 sopineet kaupasta, jolla koko Helsingin Aluepurkaus Oy:n liiketoiminta siirtyy ScanWorks Oy:lle. Kauppa toteutettiin osakekauppana. 

Kaupan myötä Helsingin Aluepurkauksen toiminta jatkuu ennallaan uudella nimellä ScanWorks Helsinki Oy.

Miska Pentti, ScanWorks Oy:n toimitusjohtaja, kiteyttää yhteistyön näin: 

– Yli 20 vuotta Jukka Vesalaisen kanssa on ollut opettavaista! Yrityskaupan myötä tulemme säilyttämään pitkään jatkuneen hyvän yhteistyön, jolla olemme rakentaneet vahvaa osaamista ja luotettavaa mainetta purkualalla. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä kokemusta, ammattitaitoa ja kumppanuutta on ollut perusta menestyksekkäälle liiketoiminnalle. Keskitymme jatkossakin purkutöihin Etelä-Suomen alueella. Jatkamme panostamista työntekijöidemme kehittämiseen ja parhaiden käytäntöjen omaksumiseen, jotta voimme tarjota asiakkaillemme huippuluokan palvelua, jonka taso vastaa kasvavia tarpeita sekä haasteita purkualalla. Työt jatkuvat taukoamatta normaaliin tapaan.

Tervetuloa mukaan seuraamaan ScanWorks Oy:n ja ScanWorks Helsingin yhteistä menestystarinaa!

– Näiden 20 vaiherikkaan vuoden jälkeen, on ilo jättää Helsingin Aluepurkauksen toiminta turvallisien ja osaavien henkilöiden käsiin. Uskon, että uudet tuulet puhaltavat purjeisiinne hyvällä tavalla, kun ”Vanha leka” ei roiku enää perässä. Varmasti teemme alueellista yhteistyötä jatkossakin Turun Aluepurkaus Oy:n kanssa, toteaa Jukka Vesalainen.

Kauppa ei vaikuta Turun Aluepurkaus Oy:n toimintaan.

Lisätietoja kaupasta antavat: 

Miska Pentti, Toimitusjohtaja ScanWorks Oy
puh. 0400 821 452 
email: miska.pentti@scanworks.fi

Jukka Vesalainen, Toimitusjohtaja Turun Aluekierrätys Oy 
puh 0400 526 885 
email: jukka.vesalainen@aluepurkaus.fi